DRIFT ISKOLA

DRIFT VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING

 

A képzés leírása:

Iskolánkban egy teljes körű képet kaphatsz erről az autósportról, illetve a hátsókerék hajtású autók vezetéstechnikai módszertanáról. Képzési programunk összeköti a kellemest a hasznossal, játékosan talál meg benned egy soha nem ismert reflexet, és megtanít uralni egy hátulról kitörő járművet. Legyen a célod sportkarrier, esetleg egy kellemes élmény, vagy az autód biztonságos használata, ez a neked való iskola! Az oktatás helyszínét a tököli repülőtér nyújtja, ahol teljes biztonságban igazi versenyzőnek érezheted magad. Az elméleti és gyakorlati képzésen túl, a gumizáson, az üzemeltetési problémákon át, teljes betekintést enged ebbe a zárt világba. Az oktatási rendszerünk sikerorientált, így a diákok mind külön oktatót, 300 lóerős felkészített autót, és külön pályaszakaszt kapnak, ezzel biztosítva a profi színvonalat és a maximális figyelmet. A teljes kiszolgálás érdekében korlátlan frissítő és egy „lightos” ebéd is jár a tanulók számára a nap folyamán.

 

Időpont egyeztetés:

A program az előre meghirdetett időpontban kerül megtartásra a tököli repülőtéren.

 

Az élmény időtartama:

A képzés időtartama a pilóta vezetési készségének a függvénye! Az árban 15 db gumi, vagy 70L üzemanyag vagy 180 perc gyakorlati vezetés van. A képzés általánosan 4-6 órát vesz igénybe.

 

Létszám:

A program 1 fő vezetését tartalmazza. Megosztott vezetést nem ajánljuk, de opcióként megoldható.

 

Javasolt öltözet:

A képzés speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve hosszú nadrág viselése. A szükséges kiegészítőket a helyszínen biztosítjuk.

 

Kísérők:

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban, ennek létszám korlátja 5 fő.

 

Időjárási körülmények:

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen ebben az esetben lehetőséget biztosítanak másik időpont egyeztetésére.