A DRIFT ÉLMÉNY

START CSOMAG

Az élmény leírása:

Ez a program Magyarországon egyedülálló élményt / ajándékozási lehetőségét kínál az érdeklődök számára! Profi pilóta felügyelete mellett, zárt pályán, szakszerűen átalakított versenyautóban próbálkozhatsz a drift autósport megkostolásával. A programot férfiaknak és hölgyeknek egyaránt ajánljuk! Az árban 1 szett gumiabroncs használata és 3 különböző nehézségű pálya található! Az élményautózás időtartama a pilóta vezetési tudásának függvényében változhat, az abszolút kezdők akár 20 percen keresztül is próbálkozhatnak (a megjelölt időintervallumba a hűtőkör és az oktatói bemutató ideje is beleszámít)!

 

Időpont egyeztetés:

A program az előre meghirdetett időpontban kerül megtartásra a tököli repülőtéren.

 

Az élmény időtartama:

A program kb. 30-50 percet vesz igénybe. Az élményautózásnak az időtartama 20 perc* vagy az első gumihiba (a megjelölt időintervallumba a hűtőkör és a külön kért oktatói bemutató ideje is beleszámíthat).

 

Létszám:

A program 1 fő vezetését tartalmazza.

 

Javasolt öltözet:

A képzés speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve hosszú nadrág viselése. A szükséges kiegészítőket a helyszínen biztosítjuk.

 

 

Kísérők:

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban, ennek létszám korlátja 6 fő.

 

 

Időjárási körülmények:

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen ebben az esetben lehetőséget biztosítanak másik időpont egyeztetésére.

 

* Gumigyilkosok  5 percig próbálkozhatnak, utána a gumik elégnek.